Novinky

Novinka Bottega Veneta: Illusione

Letní sezóna je v plném proudu a v parfumériích se objevila novinka Bottega VenetaIllusione Eau de Parfum pro dámy a Eau de Toilette v pánské verzi. Iluze, to je ideální duo do letního počasí.

Illusione EdP

Dámská verze potěší milovnice svěžích vůní. Citrusově-květinové aroma nabízí spojení bergamotu a černého rybízu v kombinaci s květinově bylinným srdcem. Základ vůně tvoří olivové dřevo a fazole tonka.

Novinka je k dostání ve dvou velikostech 50 a 75ml balení v koncentraci Eau de Parfum. Menší balení vás vyjde na necelých 2 100,- Kč.

Složení dámské vůně:

  • bergamot, černý rybíz,
  • květ pomerančovníku, zelený list fíku,
  • olivové dřevo, fazole tonka.

Illusione EdT

Zatímco dámská verze odpovídá jemné, citrusově-květinové vůni, vydání pro pány jde dál. Svěží úvod v podobě citrónu a hořkého pomeranče ještě prohlubuje dřevité srdce. V základu najdete shodný tón s dámskou verzí, smyslné fazole tonka.

Citrusově-zelená vůně je k dostání v 50 a 90ml balení v koncentraci Eau de Toilette. Cenově se pohybuje cca od 1 400,- Kč (50ml).

Složení pánské vůně:

  • citron, hořký pomeranč,
  • jedlový balzám, bílý cedr,
  • vetiver, fazole tonka.

Doprovodná kampaň

Pokud vás zaujalo nové duo vůní Illusione, podívejte se na kampaň, která má navodit letní, téměř snový dojem. V krátkém filmu pro Bottega Veneta vystupuje (na můj vkus) trochu uhlazený kanadský model Simon Nessman a italská modelka Vittoria Ceretti.

Recenzi k oběma vůním najdete již brzy zde.

Napsat komentář