Novinky

Novinka Dolce & Gabbana: The Only One 2

The Only One 2 – tak se jmenuje žhavá novinka od Dolce & Gabbana. Jak již název vypovídá, jedná se o novou a pronikavější verzi loňské vůně The Only One. Čím nás The Only One 2 překvapí?

Sázka na jistotu

Sladce-kořeněné vůni dominují růže, ovocné tóny a káva. Červená růže je pro vůni ikonická, neboť se promítla do designu flakónu, kampaně i do vůně samotné. Dolce & Gabbana vsadil na jistotu – červená barva mu zkrátka sluší.

Složení The Only One 2 (Eau de Parfum):

  • červené bobule, hruška, frézie,
  • fialka, káva, růže,
  • fazole tonka, pačuli, ambrové dřevo.
Dolce & Gabbana - The Only One 2
The Only One 2 (Eau de Parfum) 2019.

V hlavní roli Emilia Clarke

Vzhledem k tomu, že The Only One 2 (Eau de Parfum) je jakýmsi pokračováním loňské The Only One, designéři proto vycházeli z původní verze flakónu. Nový flakón je však o něco výraznější a atraktivnější.

Stejně jako flakón je nepřehlédnutelná i tvář parfému – britská herečka Emilia Clarke, kterou můžete znát například z pouplárního seriálu Game of Thrones. Spolu s ní vznikla druhá kapitola filmu – ke shlédnutí níže. Ve filmu zazní italská píseň „Quando Quando Quando“, kterou pro Dolce & Gabbana nazpívala přímo Emilia Clarke.

Emilia Clarke – tvář nové vůně The Only One 2 pro Dolce & Gabbana.


Novinka The Only One 2 se od února prodává napříč parfumériemi. Vyzkoušet ji tak můžete téměř kdekoliv. K dostání je ve třech velikostech balení – 30, 50 a 100ml. Cenově se pohybuje zhruba od 1690,- (30ml velikost) po 3300,- Kč (100ml balení).

Voňavou recenzi zde najdete již brzy! 🙂