2019, Guerlain, Recenze parfémů

Recenze Guerlain: Mon Guerlain Bloom of Rose

Guerlain představil novou vůni Mon Guerlain Bloom of Rose (Eau de Toilette). Další vůni z řady Mon Guerlain jsem si nemohla nechat ujít. Jako jedna z prvních vám proto přináším voňavou recenzi této novinky.

Svěží vůně s kapkou růže

Ačkoli se Mon Guerlain Bloom of Rose (EdT) tváří, jako vůně plná růží, není tomu tak. Tento dojem ve mně patrně vzbudil název i podmanivá reklama se známou tváří Angeliny Jolie. Růží zde však najdete poskrovnu.

Složení Mon Guerlain Bloom of Rose (Eau de Toilette):

  • levandule Carla, jasmín sambakový, neroli, růže.

Zpočátku je Mon Gurlain Bloom of Rose svěží, jiskřivá a energická. Zatímco levandule je cítit hlavně v úvodu, neroli je o něco výraznější a její trvání je o dost delší – vůni dodává příjemně svěží, citrusový nádech.

Nový flakón Mon Guerlain Bloom of Rose 2019.
Nový flakón Mon Guerlain Bloom of Rose odkazuje na design původní vůně Mon Guerlain z roku 2017.

Během dvou hodin se vůně začala proměňovat a na povrch vyvstávaly květinově-sladké tóny. Konečně jsem zaznamenala růži a po chvilce ještě o něco sladší složku. Podle oficiálních stránek Guerlainu by to měl být jasmín sambakový. No, nevím.. Jasmín sice vnímám také, ale po 3-4 hodinách se nemohu ubránit dojmu, že zde zkrátka musí být i vanilka.

Ještě silnější byla vanilka druhý den (když vůně ulpěla na rukávu) doplněná o jasmín a kapku růže.

Jarní delikatesa s horší výdrží

Mon Guerlain Bloom of Rose (Eau de Toilette) je ideální volbou na nadcházející jarní/letní sezónu. Není to typicky sladká vůně, spíše se pohybuje na rozhraní svěží/sladké vůně.

Angelina Jolie tváří kampaně Mon Guerlain Bloom of Rose (2019).
Angelina Jolie je již stálicí pro vůně Mon Guerlain.

Dle mladistvého vzhledu kampaně vůní Mon Guerlain s Angelinou Jolie, bych ji doporučila spíše mladším dívkám a ženám. Typově se hodí zejména na denní nošení, do kanceláře, případně na podvečerní skleničku po práci. Celkově vzato však trochu zapadá do davu.

V poslední řadě musím zmínit také výdrž, která není nejhorší, nicméně po 4 hodinách jsem ji na kůži ztěží rozeznávala. Během dne by tak jistě snesla minimálně jedno přestříknutí.

Celkové hodnocení: 6,5/10.


Napsat komentář