2019, Jimmy Choo, Recenze parfémů

Recenze: Jimmy Choo Floral

Ptáte se, jak to dopadne, když smícháte čerstvé ovoce a jemné květiny na pižmově-dřevitém základu? – Báječně! Novinku Jimmy Choo Floral zkrátka nesmíte minout.

Ovocný džus, prosím

Na můj nos byl citrusově-zelený úvod trochu více šťavnatý. Kromě bergamotu (který ve složení je), jsem cítila i hořkost grapefruitu s jistou kyselostí zeleného jablka. K nim se však brzy přidá i zralé ovoce a dohromady tak vytvoří mix, který mě nečekaně zlákal k ochutnání.

Květinové srdce, které plynule navazuje na předešlou fázi, je velmi jemné. Magnólie s hrachorem a květem meruňky vyvolává pocit čistoty a harmonie. Zároveň však nepůsobí přehnaně sladce. Pižmově-dvěvitý základ v závěru skryje květiny do pozadí tak, aby opět vynikla úvodní svěžest (tentokrát už méně silná) v podobě ambroxanu.

Britská ruka v podobě Louise Turner se zkrátka nezapře..

Podtřzeno – sečteno

Jimmy Choo Floral nepřekvapí pouze vůní samotnou. Další, neméně důležitou, je zhruba 6hodinová výdrž. Leckoho možná šest hodin neuchvátí, ovšem uvážíme-li, že se jedná o koncentraci Eau de Toilette, jde se o slušný vývsledek. 🙂

Celkově vůně působí energicky a velmi pozitivně. I proto bude vyhovovat budoucím nositelkám v jarně-letní sezóně. Na horké počasí je Jimmy Choo Floral jako stvořená. Doporučila bych ji mladším a středně starým ženám pro volný čas, sport, rande, ale především – na dovolenou!

Flakón s jemně zelenou barvou vypadá lépe na obrázku, než ve skutečnosti..

Vždy hodnotím také flakón, který je nedílnou součástí mého hodnocení. V rámci objektivity nemůžu jinak a dávám bodík dolů. Na propagačních materiálech vypadá nádherně, zblízka už ale tak povedený není. Pokud bych nešla cíleně po této novince, nejspíš bych se mu vyhla.

S čím si vůni spojuji?

Nestává se často, že by mi některá vůně příliš výrazně asociovala určité střípky/útržky. Jimmy Choo Floral překvapila i v tomto ohledu a tady jsou:

volné šaty, rozevláté vlasy, středomořský vánek, citrusový sad, svazek bílých květin a čerstvě ořezané stonky, léto u vody, koktejl a zelené pomelo.

Celkové hodnocení: 7/10.

Napsat komentář