Novinky

Novinka Jimmy Choo: Jimmy Choo Floral

Slavný malajský návrhář představil novinku roku 2019 – Jimmy Choo Floral. Jak už napovídá název vůně, v hlavní roli budou květiny ve svěžím duchu.

Květinově-ovocnou vůni reprezentuje světlounce zelený flakón ve stejném designu, jako u vůně L’Eau z roku 2017. Autorkou vůně je britská parfumérka Louise Turner, která stojí za mnoha neotřelými parfémy značek Roberto Cavalli, Chloé, Mugler, Jo Malone apod.

Novinka představuje sofistikovanou energickou vůni v jejímž srdci najdete jemné tóny magnólie a vonného hrachoru. Štíhlý flakón v jemně zeleném odstínu připomínajícím kokon vyvolává na omak dojem hadí kůže.

Složení Jimmy Choo Floral:

  • bergamot, nektarinka, mandarinka,
  • magnólie, vonný hrachor, květ meruňky,
  • ambroxan, vzácná dřeva, pižmo.

Nová vůně je dostupná ve třech velikostech balení 40, 60 a 90ml v koncentraci Eau de Toilette. Cenově vychází od 1300 – 2700,- Kč. Chcete-li vůni vyzkoušet, podívejte se do některé z poboček parfumérií Sephora.

Tip: Před koupí si porovnejte cenu, která se liší (u jedné velikosti balení) až o 1300,- Kč. A to už je znát. Podívat se můžete i na oficiální stránky, kde kromě příznivých cen nabízí i dopravu po Evropě zdarma.

Recenzi najdete zde. 🙂

Napsat komentář