2019, Gucci, Recenze parfémů

Recenze Gucci: Guilty pour Femme

Jaro nám klepe na dveře, a proto jsem se tentokrát zaměřila na novinku, která je ideální pro nadcházející sezónu jaro/léto 2019. Přečtěte si, jak dopadla nová vůně Guilty pour Femme (Eau de Parfum).

Klasická nikoliv tuctová

První dojem byl více než příjemný. Lehce pikantní úvod krásně vyvažují květiny obsažené v srdci vůně. Nebudu vás napínat a prozradím onu tajnou kombinaci – šeřík, růže, fialka a pelargonie. Na nezaměnitelnou vůni šeříků se každý rok těším, ale ať jsem se snažila sebevíc, tady se mi ho prostě nepodařilo najít.. Teprve druhý den (po opětovném přivonění k papírku), se objevily známky šeříku a růží, které však po rozležení působily trochu lacině. Na kůži jsem přitom takový pocit vůbec neměla.

Pokud bych měla tuto novinku zaškatulkovat, zařadila bych ji na pomezí sladké, květinově-svěží vůně.

Superdržák na kůži

Výdrž je opravdu úžasná. Dva střiky na zápěstí vydržely do pozdního večera (celkově cca 8 hodin). To je úžasné, protože běžné vůně u mě vydrží maximálně 2 – 3 hodiny. Trochu vůně se dostalo i na svetr, který jsem při zkoušení měla na sobě. Když jsem ho opět oblékla, příjemně mě překvapilo, že stále voněl, jakobych vůni právě zkoušela.

Složení Guilty pour Femme (Eau de Parfum):

  • mandora, bergamot, růžový pepř
  • šeřík, růže, fialka, pelargonie
  • pačuli, ambrové tóny.
Kampaň Guilty pour Femme (Eau de Parfum) 2019Gucci -
V kampani Guilty pour Femme (Eau de Parfum) pózuje zpěvačka Lana del Rey a Jared Leto.

Finální hodnocení

Flakón se drží původního rukopisu vůní Guilty. Jedinou změnou je barva. Oproti loňské vínové verzi (Guilty Absolute pour Femme) zvolili třpytivě zlatavý odstín. Velikostně se nabízí ve třech variantách: 30, 60 a 90ml balení.

Guilty pour Femme potěší zejména ty, které hledají něco nového, uhlazeného, avšak stále dostatečně výrazného. Svou univerzálností proto osloví zejména nositelky klasických vůní. Pokud však vyznáváte netradiční styl, zkuste raději novinku Yves Saint Laurent – Black Opium (Eau de Parfum Intense).

Celkové hodnocení: 7/10.


Napsat komentář