Novinky

Novinka Prada: L’Homme & La Femme Water Splash

Prada přichystala v letošním roce lákavé duo. Po svůdné Candy Night následuje novinka L’Homme Water Splash a La Femme Water Splash. Na své si přijdou muži i ženy.

L’Homme Water Splash je novou pánskou vůní v letním duchu. Oproti svému předchůdci (L’Homme Prada z roku 2016) má být svůdnější a smyslnější. „Čerstvý zázvor, vzdušné neroli na suchém cedrovém dřevu, vás spolu s tóny mandarinky a santalu přenesou do tropického ráje.“ Pudrově-svěží vůni odráží světle modrý flakón s elegantním potiskem v tmavějších odstínech.

Složení L’Homme Water Splash:

  • neroli, list mandarinky,
  • zázvor,
  • santalové dřevo, cedrové dřevo.

Pro dámy je určena La Femme Water Splash (její předchůdkyní je rovněž vůně z roku 2016 – La Femme Prada). „Šťavnatá mandarinka s ovocnou magnólií tvoří hloubku vůně, v jejímž základu je obsaženo smyslné santalové dřevo. Kombinace plumérie, konvalinky a zelených tónů představují osvěžující a příjemný únik do tropického ráje.“ Citrusově-květinová novinka je obsažena ve světle růžovém flakónu, který je zdoben (podobně jako její protějšek) tropickým motivem v tmavších odstínech.

Složení La Femme Water Splash:

  • mandarinka, list mandarinky,
  • plumérie, magnólie, konvalinka,
  • zelené tóny, santalové dřevo.

Obě novinky budou k dostání ve verzi Eau de Toilette v jednotném 150ml balení. V zahraničí se v tuto chvíli pohybuje něco málo přes 2700,-Kč. Jakmile bude známo, info o dostupnosti v ČR doplním.

Jelikož se jedná o nové vůně určené na léto, věřím (a doufám), že nejpozději začátkem léta budou k dostání i u nás. 😉

Napsat komentář