Články

Parfémová podoba Bohemian Rhapsody

Letošní stejnojmenný snímek jistě netřeba představovat. Kromě toho, že potěšil široké řady hudebních a filmových fanoušků, si nyní mohou přijít na své také milovníci parfémů. Jak voní Bohemian Rhapsody?

Značka Art Meets Art vytvářející unikátní kompozice niché vůní nesoucích jména slavných písní oprášila další hit. Po loňských vůních představujících písně „Like a Virgin“ nebo „I Put a Spell On You“ představila žhavou novinku – Bohemian Rhapsody (Eau de Parfum). Vytvoření této unisexové vůně se zhostil Frank Voelkl.

„Bohemian Rhapsody je píseň, která zahrnuje to nejlepší – jak rock, tak operu, bylo proto velkou výzvou vytvořit vintage vůni, která je současně hlasitá, hebká i jemná. Tóny, které zde uvidíte působí trochu klasicky – ikonické květiny jako je jasmín sambakový, ylang, tuberóza a absolut růže. Díky pačuli je v ní také něco lehce dramatického“ vykresluje Frank Voelkl.

Složení Bohemian Rhapsody:

  • pupen černého rybízu, aldehydy, růžový pepř;
  • absolut růže, tuberóza, jasmín sambakový;
  • pačuli, vetiver, pižmo.

Novinka slibující elegantní, tajemný a romantický zážitek stojí €80,00 v 50 ml balení. Nechcete-li vůni kupovat naslepo, můžete zakoupit 1,5 ml vzorek za €4,00. Pokud vás oslovuje koncept značky a rádi byste vyzkoušeli průřez napříč jejich vůněmi, nabízí se varianta discovery set zahrnující 7 vůní obsahujících i letošní novinku.

Recenzi této novinky najdete zde.

Zdroj citace: Essential Homme.

Napsat komentář